مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان گفت: نرخ تخفیف برق ماه های گرم در مناطق گرمسیری استان کرمان پایان یافته است؛ بنابراین باید هوشمندانه تر مصرف کنیم.
به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حمزه صدیقی اظهار داشت: با ورود به فصول خنک تر سال و پایان مهلت تخفیف های ویژه برق برای ماه های گرم، مدیران و کارشناسان بر لزوم صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی تأکید کنند.
وی افزود: در مناطق گرمسیری استان کرمان، جایی که گرمای شدید تابستان نیاز به برق را افزایش می دهد، تخفیف های انرژی به عنوان بخشی از تلاش ها برای کاهش فشار مالی از دوش خانوارها موقتاً به کار گرفته شده بود؛ با این حال، با فرارسیدن آبان ماه و کاهش دما، این دوره تخفیف به انتها رسیده و مشترکان باید خود را برای اطلاعات دریافتی بر اساس نرخ های معمول تنظیم کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان، بر اهمیت اتخاذ رویه های مدیریت مصرف مانند استفاده از لوازم کم مصرف، بهره گیری از نور طبیعی و خاموش کردن دستگاه های غیر ضروری در اوج مصرف تاکید کرد.
طبق گفته صدیقی، انتظار می رود؛ شهروندان با اتخاذ اقدامات هوشمندانه، کیفیت خدمات گسترده تری را تجربه کنند و به حفظ پایداری شبکه برق کمک کنند. مسئولیت هر فرد در جامعه در قبال مصرف پایدار انرژی، نه تنها به نفع منابع طبیعی و زیست محیطی است، بلکه از بروز قبوض ناخوشایند و سنگین نیز جلوگیری می کند. این امر به ویژه با دوره جدید محاسبه صورتحساب ها که با نرخ های استاندارد کشوری هم راستا است، اهمیت بیشتری پیدا می کند.
همچنین؛ مشارکت در راستای بهره وری انرژی نه تنها به نفع جامعه، بلکه به عنوان یک وظیفه ملی محسوب می شود.
در این میان، روش های نوین مدیریت مصرف که به کاهش هدررفت انرژی کمک می کنند، برای تضمین آینده ای پایدار بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرند.
فرهنگ سازی برای درک عمقی تاثیر مصرف شخصی بر شبکه های عمومی و ترویج روش های مصرف هوشمندانه، اکنون به یک ضرورت تبدیل شده است و اکنون، با پیشرفت تکنولوژی های نو و استقرار سیستم های بهینه سازی انرژی، هر خانوادهای میتواند نقشی کلیدی در کاهش فشار بر شبکه های توزیع و تولید برق ایفا کند./ شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان
نظر شما